Bookmark and Share
 

Udstillinger

Udstilling

Unikke udstillinger af kunsttegninger fra Drawings by Købke

Er jeres kantine kedelig og uinspirerende?

Så bestil en udstilling fra Drawings by Købke og giv kantinen et kunstnerisk løft. Købke ønsker at skabe unikke udstillinger, fra den gængse udstillingsform med kunstværker i rammer på en hvid væg, til udstillinger med videoprojektering og andre utraditionelle udstillingsformer af f.eks. work-in-progress.

Udstillingen kan med fordel kombineres med Live Drawing, hvor Købke sidder og tegner på et værk, så alle inddrages i skabelsesprocessen af hans detaljerede og fotorealistiske blyantstegninger. Live Drawing giver endvidere mulighed og rum for alle til at spørge ind til skabelsen af den enkelte kunsttegning. Købke svarer således gerne på alle de spørgsmål der måtte være, for at give en større forståelse af de kunstneriske valg, og ikke mindst hvilken tegneteknik der ligger bag.

En udstilling kan desuden med fordel kombineres med et foredrag og/eller en workshop, hvilket du kan læse mere under Mixed events.

Eksempler på tidligere afholdte udstillinger og Live Drawings kan ses ved at klikke her.

For nærmere information eller aftale om udstilling kontakt Drawings by Købke på +45 5123 9825 eller events@drawingsbykobke.com.

 

Drawings by Købke - All images Copyright 2006 - 2017 | CVR: 3075 3895 | Oehlenschlægersgade 77, DK-1663 Cph V. - Denmark | info@drawingsbykobke.com