Bookmark and Share
 

Tegneworkshops

Lær at tegne og forbedre dine kreative og kommunikative evner


Er du én af dem der ofte sidder og tegner kruseduller når du sidder på arbejdet eller til møder, og prøver du at skjule det, så de andre ikke tror du er ukoncentreret?

Som krusedulletegner mener du nok selv, at det derimod øger din koncentration. Nu har den seneste forskning faktisk påvist, at det at tegne kruseduller forbedrer koncentrationsevnen såvel som hukommelsen.¹

Endvidere er krusedulletegninger med til at udvikle vores tegneteknikker, og derved udvide vores muligheder for at kunne forklare os bedre overfor andre mennesker. Når man formår at kombinere tale med en visuel forklaring, f.eks. i form af tegning, forstærker det således forståelsen af det budskab man ønsker at frembringe.

Derfor tilbyder Drawings by Købke nu workshops til virksomheder, der ønsker at styrke de ansattes kreative såvel som kommunikative evner via forskellige tegnesessions. En workshop kan desuden med fordel kombineres med et foredrag og/eller en udstilling.

Eksempler på tidligere afholdte workshops kan ses ved at klikke her.

For nærmere information eller forespørgsel på tilbud kontakt Drawings by Købke på +45 5123 9825 eller events@drawingsbykobke.com. Et tilbud kan udarbejdes inden for en uge.

¹ Kilde: www.erhvervsbladet.dk/ledelse/kruseduller-styrker-hukommelsen

Drawings by Købke - All images Copyright 2006 - 2017 | CVR: 3075 3895 | Oehlenschlægersgade 77, DK-1663 Cph V. - Denmark | info@drawingsbykobke.com