Bookmark and Share
 

More Than Lines-projekter

 
More Than Lines - Når det handler om mere en stregerne på papiret
 
 
 
Drawings by Købkes mission om at videregive kreativitet og tegning til så mange børn og unge som muligt, så mange steder i verden som muligt, sker blandt andet gennem såkaldte 'More Than Lines'-projekter.
 
'More Than Lines' udspringer af Købkes grundlæggende filosofi om, at tegning handler om meget mere end stregerne på papiret. Det handler nemlig ikke om HVAD man tegner, men AT man tegner.
 
Tegningen kan give den enkelte et mentalt frirum, men samtidig kan den også være en samlende faktor på tværs af kulturer, sprog og nationaliteter. Tegningen kan skabe fortællinger som ingen ord kan beskrive.
 
Denne korte dokumentarfilm om Oscar, en 10-årig dreng med Aspergers Syndrom, fortæller hvordan implementering af tegning og visuel forståelse kan have stor indflydelse på os som individer, og ikke mindst for de mennesker vi omgiver os med.

Produceret af Historiefabrikken
 
 
En verden af samarbejdspartnere
Drawings by Købke samarbejder løbende med danske og internationale partnere og sponsorer for at udvikle, planlægge og afvikle givende og kreative 'More Than Lines'-projekter rundt omkring i verden.
 
Det Danske Kulturinstitut (DKI) har indgået et længerevarende partnerskab med Drawings by Købke. Kulturinstituttet formidler kulturudveksling mellem Danmark og udlandet med det udgangspunkt at skabe dialog, udveksling og gensidig inspiration. DKI støtter op om More Than Lines-projekter der er inden for deres strategiske indsatsområder.
 
Faber-Castell, der er en af verdens største blyantsfabrikanter, har siden 2009 været Drawings by Købkes faste samarbejdspartner og sponsor, hvor de har bidraget med løbende sparring, konkrete tiltag og ikke mindst tegnegrej til de mange projekter og arrangementer.
 
Drawings by Købke samarbejder derudover løbende med diverse lokale, nationale og internationale NGO-organisationer, uddannelsesinstitutioner og virksomheder, for at gennemføre de enkelte arrangementer og 'More Than Lines'-projekter.
 
 
Vil du være med?
Drawings by Købke er hele tiden på udkig efter interessante og givende projekter, uanset hvor i verdenen de måtte finde sted.
 
Så har du et konkret projekt eller en idé hertil, som du mener, at vi sammen med vores samarbejdspartnere vil kunne bidrage til at få ført ud i livet, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@drawingsbykobke.com.
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
”… vi har valgt, at bruge Kasper Heron Købke fordi han har en unik evne til at være både kreativ og konkret på samme tid…”
- Jimmy Holm Olsen – Medejer, Cheche
Drawings by Købke - All images Copyright 2006 - 2017 | CVR: 3075 3895 | Oehlenschlægersgade 77, DK-1663 Cph V. - Denmark | info@drawingsbykobke.com