Bookmark and Share
 

5.000 timer i streg med H.C. Andersen - Foredrag med Kasper Købkes prisbelønnede eventyrtegninger

Kasper Købke har brugt mere end 5.000 intense tegnetimer på kun 13 måneder på at følge i de verdenskendte eventyrs fodspor - og som nu er blevet udgivet på i alt 8 sprog.

I dette intense foredrag kan du komme helt tæt på hans tegneproces, hvor han energisk fortæller om hvordan det overhoved kan lade sig gøre at tegne 5.000 timer på kun 13 måneder.
 
 
Købke har modtaget H.C. Andersen Prisen 2017 og Klods Hans Prisen 2016 for bogen.

Bogen henvender sig både til børn, voksne og H.C. Andersen-eksperter, da Købke hele vejen igennem har været tro mod H.C. Andersens fantastiske fortællinger - men samtidig har Købke inkorporeret op til 1.000 referencer til bl.a H.C. Andersens liv, virke og samtid - så uanset alder vil du altid kunne opdage en ny detalje eller en ny biografisk reference i Købkes H.C. Andersen-tegninger.
 
Kom endnu tættere på end du tror, da Købke helt unikt har filmet alle 5.000 tegnetimer - så hver en tegning er filmet fra det hvide papir til den færdige tegning.
 
Købke har endda filmet når han hver eneste morgen i 13 måneder gjorde sig klar med gummihandsker, albuebeskyttere og forstørrelsesglas for at fortsætte sit minutiøse arbejde med hans blyant.

Så du kan med egne øjne opleve det fysiske forfald som Købke gennemgik i de 13 måneder - og bare det er en hel historie for sig selv, som næsten ikke er til at fatte - selv når du ser det med dine egne øjne.
 
- især når Købke i dag påstår, at han hele vejen igennem var 100 % mental tilstede i sin H.C. Andersen-tegninger - men kan det nu passe?
 
 
-------------------------------------------------------------------------
 
 
Kunne du tænke dig at finde ud af om det nu også kan passe, så er du meget velkommen til at kontakte Købke for at få nærmere information om booking af Købkes foredrag 5.000 timer i streg.
 
 
Kontaktinformation
 
Telefon: +45 5123 9825
  
 --------------------------------------------- 
 
Download foredragsmateriale
 
 
 
------------------------------------------------------------------------ 
Kasper Købke har mange års erfaring i at afholde inddragende foredrag for både store og små forsamlinger - og både i ind- og udland. Så man er sikret ikke bare en masse gode historier i hans lange talestrøm, men også konkrete tegne- og visualeringsteknikker, som man kan tage med hjem og bruge med det samme.
 
 
Drawings by Købke - All images Copyright 2006 - 2018 | CVR: 3075 3895 | Oehlenschlægersgade 77, DK-1663 Cph V. - Denmark | info@drawingsbykobke.com